UC-MAN

  • |
  • |
  • Registreren

Disclaimer

UC-MAN.NL en bijbehorende onderdelen, met uitzondering van eventuele links naar bedrijven of organisaties via deze website, zijn eigendom. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan, zonder toestemming van UC-MAN.NL openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan.

De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.

Desondanks is het mogelijk dat informatie die door UC-MAN.NL wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. UC-MAN.NL behoudt het recht om eventuele wijzigingen onmiddellijk en zonder voorafgaande kennisgeving door te voeren.

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is UC-MAN.NL niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Eventuele links naar websites buiten het domein www.uc-man.nl leiden naar externe websites. Hiermee verlaat men de website van UC-MAN.NL.

Hoewel UC-MAN.NL iedere samenwerking met eventuele externe websites uiterst selectief implementeert, is er ten aanzien van de inhoud, kwaliteit of functioneren daarvan geen aansprakelijkheid jegens www.uc-man.nl te claimen.

Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van deze externe websites of de daarop aangeboden artikelen die niet door UC-MAN.NL worden onderhouden, wordt afgewezen.
Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia