UC-MAN

  • |
  • |
  • Registreren

Over ons

Welkom op de site van uc-man.nl.

De site die zich specialiseert in Premium Underwear. UC staat voor Undefined Catalogue. Daarmee bedoelen wij, dat wij continue druk in de weer zijn om de site uit te breiden met nieuwe producten die interessant zijn voor ons assortiment. Dit kan zijn voor heren, dames en junior. Op dit moment bieden wij een uiteenlopend scala aan ondergoed aan die wij hebben geselecteerd op hoogstaande (premium) kwaliteit. De merken zijn door ons zorgvuldig gekozen, alleen de beste producten worden door ons aangeboden.

UC-MAN.nl staat voor service en veilig winkelen. Daarom heeft UC-MAN ervoor gekozen alleen met veilige betaalmethoden te werken.

Het aanbieden van ondergoed zonder passen, kijken of voelen van stoffen is geen gemakkelijke taak. Wij voorzien u van zoveel mogelijk informatie om met een gerust hart een keuze te maken. Ontbreekt er voor u informatie, neem dan gerust contact op. We zullen u dan voorzien van de ontbrekende informatie. Bent u alsnog niet tevreden met uw keuze na aankoop, dan kunt u binnen 14 dagen de producten probleemloos retourneren. U heeft de keuze uit vervangende producten of terugbetaling van uw factuur. Dit wordt eveneens vermeld in onze Algemene Voorwaarden.

Staat uw gewenste product van één van de merken niet op de site, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen binnen de gevoerde merken alles leveren, mits op voorraad bij onze leverancier. Wij informeren graag voor u.

Veel plezier met winkelen en neem gerust uw tijd.

UC-MAN.NL

 

E. de Mooij
Schoolstraat 46
2202 HG  NOORDWIJK
Nederland

U kunt contact met ons opnemen via info@uc-man.nl

Telefonisch bestellen of informatie kan op onderstaande vaste tijden.

071 - 8873109

Van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot en met 17.00 uur.

 

Neem voor dringende vragen gerust contact op via mobiel 06-41299571.

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia